Hotel Ibis Centrum Budapest***  3 star

Hotel Ibis Budapest Centrum a Ráday utcában Hotel Ibis Centrum Budapest*** - Ibis Hotel a Ráday utcában akciós áron -
Hotel Ibis Budapest Centrum a Ráday utcábanIbis Budapest Centrum - Recepció és drink bár a Hotel Ibis CentrumbanHotel Ibis centrum Budapestben, Akciós Ibis Centrum Hotel Budapest sétáló utcájábanHotel Ibis Centrum Budapest, Online rezerváció az Ibis Hotelben akciósanIbis hotel Centrum Budapest  térkép  city hotel budapestAkciós kétágyas szoba a Hotel Ibis Centrum Budapest szállodábanHotel Ibis Centrum, szép és akciós kétágyas szobájaHotel Ibis Centrum Budapest, szálloda a belvárosban, 5 percre a sétálóutcátólReggeliző a Hotel Ibis Centrum szállodában, Budapest szívébenHotel Ibis Centrum Budapest, reggeliző a Hotel Ibis Centrum szállodában BudapestenInternet kávézó a sétáló utcában Budapest centumában - Ibis Centrum BudapestIbis Centrum Hotel felújított fürdőszobája a belvárosban - Ibis Centrum Budapest

Cím:

1092 Budapest, Ráday u. 6

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email:

hotel e-mail

Még nem érkezett értékelés. Legyen Ön az első!
Az újonnan megnyílt háromcsillagos Hotel Ibis Budapest Centrum szálloda Budapest pesti oldalán, a Kálvin térnél, a Nemzeti Múzeum tőszomszédságában található, 5 percre a híres Váci utcától, a város üzleti és kulturális központjában. A legfontosabb látnivalók szinte csak karnyújtásnyira vannak a szállodától.

Hotel Ibis Centrum Budapest*** további részletei >>>

 Hotel Ibis  Budapest Centrum *** AKCIÓS Ibis Centrum Budapest

   

A 3 csillagos Ibis Budapest Centrum Hotel Budapest pesti oldalán, a Kálvin térnél, a Nemzeti Múzeum tőszomszédságában található, 5 percre a híres Váci utcától, a város üzleti és kulturális központjában. A legfontosabb látnivalók szinte csak karnyújtásnyira vannak a szállodától. A Ibis Centrum hotel kiválóan alkalmas mind üzletemberek, mind turisták részére.

 

Megközelíthetősége:

Autóval: Bécs felől: M1-es autópálya, Szabadság híd, Fővám körút, Ráday utca (a Ráday utca egyirányú a Kálvin tér felől) .

Pályaudvarokról: a Déli és a Keleti pályaudvarokról: 2-es metróval (piros vonal) a Deák térig, onnan 3-as metróval (kék vonal) a Kálvin térig.

A Nyugati pályaudvarról: a 3-as metróval (kék vonal) a Kálvin térig.

Tömegközlekedéssel: a 47-es, 49-es villamossal, a 3-as metróval és a 4-es metróval (kék vonal) vagy a 15-ös busszal a Kálvin téri megállóig.

 

Szobák:

126 kényelmes, légkondícionált, hangszigetelt, fürdőszobás szoba, színes televízióval (magyar, német, angol, francia nyelvű adások + CNN), telefonnal, Pay-TV-vel, számítógépes csatlakozással, automata ébresztő rendszerrel.

A vendégek biztonságát elektromos kulcskártyarendszer garantálja.

Az Ibis Budapest Centrum Hotel minden szobájában füstérzékelő van elhelyezve. A szobák egyik fele a Ráday utcára néz, a másik fele a belső kertre.

A szálloda 100%-ig nem dohányzó, a dohányzás a szálloda teljes területén szigorúan tilos, beleértve a közösségi területeket, a teraszokat és a szobákat is.

 

Vendéglátás a szállodában:

A Hotel Ibis Centrum híres gazdag választékú büféreggelijéről. Reggeli hétköznap 6.30-tól 10.00 óráig, hétvégén 6.30-tól 11.00-ig. Akinek korábban kell elutaznia, mint hogy a reggeliző kinyitna, annak sem kell reggeli nélkül távoznia, mert már reggel 4.00 órától egy szűkített választékú reggeli áll a vendégek rendelkezésére.

A télikerttel kombinált drinkbárban kellemes környezetben fogyaszthatnak el vendégeink egy-egy italt vagy szendvicset (nyitva 10.00-től 24.00 óráig). A ház első emeletén található belső kert a nap bármely szakában kellemes időtöltést kínál.

 

Meeting terem Budapest sétáló utcájában:

A maximum 10 fő befogadására alkalmas, Gellérthegyre néző, légkondicionált Harlekin terem kiváló nyelvtanfolyamok, szűk körű megbeszélések lebonyolítására.

Reggelizőtermünkben délután rendezhetők tanfolyamok, árubemutatók, sajtófogadások. A résztvevők számára saját garázsunk a garancia a parkolási gondok megoldására.

 

A management kezelésében lévő további Ibis szállodák: 


 

Ön a tulajdonos, üzemeltető?

A manager regisztráció segítségével Ön válaszolni tud a szálláshely értékeléseire, valamint értesíteni tudjuk arról is, ha új vélemény érkezik.

Manager regisztráció
 

Szabad szoba keresése és árellenőrzés


Hotel Ibis Centrum Budapest*** - Ibis Hotel a Ráday utcában akciós áron

Szabad szoba keresése és árellenőrzés

Érkezés ideje:
Távozás ideje:
   
 

FIGYELEM!   Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat!