Hotel Bara*** Budapest  3 star

Hotel Bara*** Budapest - Szálloda a Gellért-hegy lábánál Hotel Bara*** Budapest - Akciós hotel a Gellért-hegynél közel az Erzsébet hídhoz -
Hotel Bara*** Budapest - Szálloda a Gellért-hegy lábánálHotel Bara*** - Akciós Hotel Bara Budapest centrumábanHotel Bara*** fürdőszobája - Olcsó hotel BudapestenHotel Bara*** Budapest - Reggeliző teremKonferenciaterem és rendezvényterem bérlés BudapestenBara Hotel*** Budapest - étterem és drink bár Hotel Bara*** Budapest 2 ágyas szoba Budapest belvárosához közelHotel Bara*** Budapest akciós szállás közel a centrumhozHotel Bara*** Budapest akciós hotel közel az Erzsébet hídhoz

Cím:

1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email:

hotel e-mail

Ennyire tetszett 7.0 / 10
 

1 értékelés

Személyzet 8.0 / 10
 
Tisztaság 8.0 / 10
 
Ár/Érték arány 8.0 / 10
 
Kényelem 8.0 / 10
 
Szolgáltatások 7.0 / 10
 
Étkezés 8.0 / 10
 
Elhelyezkedés 9.0 / 10
 
A 3 csillagos Bara Hotel Budapesten, a Gellért-hegy lábánál található. Három különböző szárnyban többféle típusú, felszereltségű és árfekvésű szobával várja kedves vendégeit. A vendégek gépkocsijaikat a szálloda alatti kétszintes biztonságos mélygarázsban helyezhetik el.

Hotel Bara*** Budapest további részletei >>>

Hotel Bara*** - Budapest

 

A Hotel Bara Budapest budai oldalán, a Gellért-hegy lábánál, 2 percre az Erzsébet hídtól helyezkedik el. A város üzleti központja és a fontosabb turisztikai látnivalók csak 10 percre vannak a szállodától.

  

Hotel Bara Budapest, Hotel Bara Budapest belvárosában, szoba

 

A háromcsillagos Hotel Bara  1998 óta üzemel, 96 db 3 különböző szárnyban található, többféle típusú (1 ágyas, franciaágyas, 2 ágyas, 3 ágyas, apartman) és felszereltségű szobával, magyaros és nemzetközi ételeket kínáló étteremmel, hangulatos bárral várja a kedves vendégeket.

A kényelmesen berendezett, tágas szobák műholdas színes TV-vel és telefonnal felszereltek, ezen felül 40 szobában található minibár is („A” épület).

A Bara Hotel alapvető célja, hogy a különböző típusú, felszereltségű, elhelyezkedésű és árfekvésű szobák között minden kedves vendég megtalálja a számára leginkább megfelelőt, így biztosítva a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét.

 

Hotel Bara - 3-csillagos szálloda a belvárosban, szoba

 

A Bara szálloda magyaros és nemzetközi ételeket is kínáló étteremmel, hangulatos bárral várja a vendégeket.

A Hotel Bara alatt 2 szinten, biztonságosan őrzött parkoló található, mely 80 autó befogadására képes. Ezenfelül a szálloda épülete mellett további parkolóhelyek találhatóak személygépkocsik és buszok részére.

Hotel Bara fekvéséből és öt termének adottságaiból adódóan ideális helyszín konferenciák, tréningek, bankettek, állófogadások, bálok, divat- és árubemutatók, esküvők és egyéb céges illetve magán kezdeményezésű rendezvények megtartására.

 

A Hotel Bara megközelítése:

 

Gépkocsival az M1/M7 autópályák felől Budapest-Centrum felé kell haladni, majd az Erzsébet híd felé vezető úton jobb kéz felől található a Bara Hotel

Az M3 as autópályáról a Budapest-Centrum felé kell haladni, végig az Andrássy úton, át a Lánchídon és az alagúton, majd az Alagút útról a Mészáros út felé kell kanyarodni. Az út végén jobbra kanyarodva azonnal meglátjuk a hotelt.

Vonattal a Déli pályaudvarról az Alkotás úton villamossal 3 megálló a Villányi út felé, majd a 8-as busszal 1 megálló Pest felé.

    

Hotel Bara Budapest - Hotel Bara a belvárosban - logoFelhasználók értékelései

KicsiCsabi - A centrum 2 megálló volt a Hotel Barától és máris a Váci útcában voltunk.2014-12-27 19:09:09

Ennyire tetszett 7.0 / 10
 

Budapestre a Hotel Barába érkeztünk, nagyon örültünk, hogy belső zárt parkolója volt. Teljesen megfelelt az ára ennek a 3* szállodának, a centrum közelsége miatt választottuk a szállodát. Nem volt rossz tapasztalatunk. Tudom mindenkinek ajánlani a Hotel Barát.

Részletek
 

Ön a tulajdonos, üzemeltető?

A manager regisztráció segítségével Ön válaszolni tud a szálláshely értékeléseire, valamint értesíteni tudjuk arról is, ha új vélemény érkezik.

Manager regisztráció
 

Szabad szoba keresése és árellenőrzés


Hotel Bara*** Budapest - Akciós hotel a Gellért-hegynél közel az Erzsébet hídhoz

Szabad szoba keresése és árellenőrzés

Érkezés ideje:
Távozás ideje:
   
 

FIGYELEM!   Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat!