Hotel Omnibusz Budapest  3 star

Hotel Omnibusz Budapest olcsó 3 csillagos szálloda Budapest belvárosában  Hotel Omnibusz Budapest - olcsó szálloda az Üllői úton a repülőtér és a centrum között -
Hotel Omnibusz Budapest olcsó 3 csillagos szálloda Budapest belvárosában Recepció az Omnibusz szállodában - Hotel Omnibusz Budapest a Népliget közelében Olcsó és szép szállodai szobák a Hotel Omnibusz szállodában BudapestenSzép és olcsó kétágyas szoba a Hotel Omnibusz szállodában BudapestenHotel Omnibusz kertje a Fradi pálya közelében Budapesten - szálloda zöldövezetben BudapestenSzép kertes szálloda Budapesten - Hotel Omnibusz kertjeOlcsó szálloda Budapesten a Népliget közelében Hotel Omnibusz BudapestOmnibusz Hotel Budapesten a Népliget Buszpályaudvarhoz közelBudapesti olcsó Omnibusz Hotel közel a Klinikákhoz és a Népliget Buszpályaudvarhoz

Cím:

1101 Budapest, Üllői út 108.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Fax: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email:

Hotel E-mail

Még nem érkezett értékelés. Legyen Ön az első!
A 3 csillagos Hotel Omnibusz Budapest egyik legnagyobb parkja, a Népliget mellett található. A szállodából mind Budapest belvárosa, mind a repülőtér könnyen megközelíthető. A Hotel Omnibusz minden szobája légkondicionált és WIFI Internettel ellátott. A szálloda saját, zárt parkolóval rendelkezik.

Hotel Omnibusz Budapest további részletei >>>

Hotel Omnibusz - Budapest - Olcsó, akciós Hotel Omnibus

 

A 3 csillagos Hotel Omnibusz Budapest pesti oldalán, az Üllői úton található, a 3-as (kék) metró Ecseri úti megállójánál, a repülőtérre vezető úton.

A szállodához közel található Budapest egyik legnagyobb parkja, a Népliget. Budapest városközpontja 5 metrómegálló, a Ferihegyi repülőtér 10-15 perc alatt elérhető a szállodából.

A közelben lévő kondicionáló terem és paintball pálya pedig szabadidős tevékenységre ad lehetőséget.

Hotel Omnibusz minden szobája légkondicionált, zuhanyzós fürdőszobával, LCD televízióval, DVD-vel és WiFi-vel ellátott.

A szálloda saját, zárt parkolóval rendelkezik.

Udvarias, diszkrét vendéglátással igyekszünk megtartani törzsvendégeinket, és szeretettel várjuk új vendégeinket is az Omnibusz hotelben.

 

 


 

Ön a tulajdonos, üzemeltető?

A manager regisztráció segítségével Ön válaszolni tud a szálláshely értékeléseire, valamint értesíteni tudjuk arról is, ha új vélemény érkezik.

Manager regisztráció
 

Szabad szoba keresése és árellenőrzés


Hotel Omnibusz Budapest - olcsó szálloda az Üllői úton a repülőtér és a centrum között

Szabad szoba keresése és árellenőrzés

Érkezés ideje:
Távozás ideje:
   
 

FIGYELEM!   Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat!