Lánchíd 19 Hotel**** Budapest  4 star

Lánchíd 19 Hotel szobájából panoráma a Dunára a hidakra és a belvárosra Lánchíd 19 Hotel**** Budapest - akciós hotel Budapesten a régi Ifjúsági Park közelében -
Lánchíd 19 Hotel szobájából panoráma a Dunára a hidakra és a belvárosraHotel Lánchíd 19 Budapest - 4 csillagos design hotelLánchíd 19 Hotel Budapest - Elegáns és design hotel Budapesten a LánchídnálLánchíd 19 Hotel Budapest - Akciós Hotel Budán a Vár oldalábanLánchíd 19 Hotel elegáns és szép szobája dunai panorámával akciós áronLakosztály a Lánchid 19 Design Hotelban a legjobb kilátással az OrszágházraHotel Lánchíd 19 Budapest, panoráma a fürdőszobából a Dunára és a budai várraKonferenciaterem Budán a budai vár oldalábanLánchíd 19 Hotel terasza Budán a budai vár oldalában csendes és romantikus környezetbenLánchíd 19 Hotel Budapest, Szép és modern fürdőszobájaLánchíd 19 Design Hotel étterme Budapesten a Budai Vár lábánálAkciós kétágyas szoba páratlan kilátással a Dunára - Lánchíd 19 Hotel BudapestLánchíd 19 Hotel minden szobájában egyedi a designLánchíd 19 Design Hotel - AKCIÓS 4 csillagos szálloda a Duna partonLánchíd 19 Hotel modern Design Hotel Budapesten

Cím:

1013 Budapest, Lánchíd utca 19.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email:

hotel e-mail

Még nem érkezett értékelés. Legyen Ön az első!
A 4 csillagos Lánchíd 19 hotel a Budai Vár lábánál fekszik, utolérhetetlen kilátást nyújtva a Lánchídra, a pesti Duna-partra valamint a Budai várra. A Lánchíd 19-ben nincs két egyforma szoba, minden szoba egyedi hangulatot áraszt. A szálloda L19 étterme az épület első szintjén található, kortárs ételkülönlegességei, valamint különleges gasztronómiai koncepciója révén jól illik a hotel miliőjébe. A Lánchíd 19 hotel három különböző stílusú konferenciaterme (120 nm alapterülettel) összesen 100 vendéget képes fogadni.

Lánchíd 19 Hotel**** Budapest további részletei >>>

Lánchíd 19 Hotel Budapest **** AKCIÓS dunai panorámás Design Hotel Budapesten

 

 

A Lánchíd 19 Hotel interaktív, modern üveghomlokzatával Budapesten, mely esténként különleges képeket kelt életre, egyedi színfoltja a Budai Vár lábánál fekvő XIX. századi építészeti környezetnek. A lényeg a részletekben lakozik: a homlokzaton hullámok között tovatűnő búvár, az alagsorban középkori víztorony, az üveghidakon homokfúvott ujjlenyomatok, a személyzeten díjnyertes divattervezők kollekciója.

 

Nem véletlen, hogy a Lánchíd 19 Hotel Magyarország első szállodája Budapesten, mely beléphetett a nemzetközi design hotels™ láncba.


A Budavári Sikló és a Clark Ádám tér közvetlen szomszédságában található Duna-parti hotel utolérhetetlen kilátást nyújt a Lánchídra, a pesti Duna-partra valamint a Budai várra.

 

A Lánchíd 19 Hotel haladó magyar kortárs formatervezők alkotása. A hotel homlokzata interaktív, kis ikonokkal díszített üveglamellákból áll, melyek a környezeti hatások függvényében változtatják helyzetüket és színüket, különleges képeket megjelenítve.

Az alagsorban XIV. századi falakat és egy víztorony maradványait tárták fel, melyek az előcsarnok üvegpadlóján keresztül is láthatóak.

Az archeológiai leletek építészeti kontrasztul szolgálnak az innovatív átrium számára, ahol az üveg függőhidak felületén a hotel alkotóinak homokfúvott ujjlenyomatai látszanak.


Az átriumot a híres – Picasso élettársaként is ismert – francia festőnő, Françoise Gilot három képe díszíti.

A Lánchíd 19 Hotelben nincs két egyforma szoba, a modern design székek által ’inspirált’ kreatív megoldások minden szobába egyedi hangulatot varázsolnak.


A Hotel Lánchíd 19 személyzetének díjnyertes magyar divattervezők által készített formaruhája a mai divattrendeket követi.

A Lánchíd 19 Hotel negyvenöt szobával és három lakosztállyal várja vendégeit. Minden helyiség az UNESCO budapesti világörökségeire, a pesti Duna-partra illetve a Budai Várra néz.

Légkondicionálás, LCD TV nemzetközi csatornákkal, telefon, minibár, szobaszéf és térítésmentes Internet minden szoba alapfelszereltségéhez tartozik.

A különleges belső kialakítású apartmanokhoz nagyméretű panorámaterasz kapcsolódik.

 

Az Lánchíd 19 Hotel, az épület első szintjén található 60 fős étterem kortárs ételkülönlegességei, valamint különleges gasztronómiai koncepciója révén jól illik a hotel miliőjébe. A Lánchíd 19 Hotel magyar és nemzetközi borkülönlegességeket kínál a vendégek számára.


A különleges bútorok, a letisztult formavilágú porcelánok, valamint az egyediséget sugalló felszolgálóruhák a szokványos szállodai vendéglátóhelyektől eltérő, vibráló hangulatot varázsolnak az étterembe.


A zöld növényekkel dekorált Budai vár falához csatlakozó, késő őszig üzemelő kerthelyiség kívánságra az étteremmel összekapcsolható. A szálloda előtti árkádsorra nyitható, egész nap nyitva tartó drinkbár széles italválasztékkal, szendvicsekkel és desszertekkel a vár alatt sétálóknak is felfrissülést nyújt.

 

A Hotel Lánchíd 19 három különböző stílusú konferenciaterme (120 nm alapterülettel) összesen 100 vendéget képes fogadni.

Az épület alagsorában különleges hangulatú szekcióterem található, mely oldalfalául az építkezés során feltárt és restaurált középkori víztorony egy része szolgál.

 

Lánchíd 19 Hotel megközelítése gépkocsival:


• M1-es vagy M7-es autópályáról az Alkotás úton át és az Alagúton keresztül a Clark Ádám térig, majd ott jobbra a Lánchíd utcába
• M3-as autópályáról a belváros irányába a Hungária körúton, majd jobbra fordulva a Thököly útra végig a Keleti pályaudvarig, és onnan a Rákóczi úton végig az Erzsébet hídig, majd azon keresztülhaladva jobbra fordulva a Lánchíd utcába
• a repülőtérről a gyorsforgalmi úton a belváros felé, majd a Kálvin téren és az Erzsébet-hídon át a Lánchíd utca Clark Ádám tér felé eső részéig


 

Ön a tulajdonos, üzemeltető?

A manager regisztráció segítségével Ön válaszolni tud a szálláshely értékeléseire, valamint értesíteni tudjuk arról is, ha új vélemény érkezik.

Manager regisztráció
 

Szabad szoba keresése és árellenőrzés


Lánchíd 19 Hotel**** Budapest - akciós hotel Budapesten a régi Ifjúsági Park közelében

Szabad szoba keresése és árellenőrzés

Érkezés ideje:
Távozás ideje:
   
 

FIGYELEM!   Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat!